Pinterest kan vara en otrolig tillgång på inspiration och idéer. Det kan också skapa väldigt höga förväntningar på ett bröllop med massor av små intima detaljer, storslagna fester och blomdekorationer i överflöd. Här kommer tre tips som kan hjälpa dig hantera alla boards och pins .

  1. Dela en board med dom som är med och planerar bröllopet, exempelvis toast master och bröllopskoordinatorn. På så sätt kan alla få samma uppfattning av vad du och din blivande fru/make tänker er för tema och stil på bröllopet.
  2. Var kräsen med det du pinnar. Det är lätt att tycka att allt är vacker och romantiskt när bilderna är tagna av professionella fotografer i underbara miljöer. Tänk efter om det passar in i ert tema och den stil som ni vill ha. Gå igenom boarden och rensa ut bilder som inte längre är aktuella för ert bröllop allteftersom.
  3. Fokusera på några få dekorationer. Ofta blir det snyggare om ni väljer ut några specifika platser där ni slår på stort, exempelvis altargången eller ingången till festlokalen. Lägg sedan till några mindre detaljer som gästerna faktiskt håller i.

Och så ett sista tips: sluta kika på pinterest när ni väl har bestämt er. När inbjudningarna är skickade så behöver ni inte längre sitta och bläddra bland färgkombinationer och typsnitt. Släpp pressen på att göra alla underbara ideér, för det kommer hela tiden nya.

Annonser