Helgerna är över, jag har fyllt år  och haft en underbar födelsedagshelg i fjällen. I år fick längdskidorna hänga med upp och jag har lekt bambi på hal is, vurpat i utförsbacken (eller det var kanske snarare ett litet gupp som jag drumlade över) och fått en snygg lårkaka. Totalt sett, helt fantastiskt!

För alla sommarbröllop börjar det bli hög tid att lägga i en ny växel för planeringen och får vårens tillställningar är det dags att gå igenom alla moment och se till att alla delar faller på plats. Ett tips för vårbröllop är att sätta ihop en tidslinje över bröllopshelgen. På så sätt kan ni lätt se om det är någon del som ni missat, det kanske saknas transport för bröllopsparet från kyrkan till festlokalen eller så finns det ingen som kan släppa in cateringpersonalen i festlokalen när de kommer. Gå igenom alla tider och se till att fördela ut ansvar.

Gifter ni er i sommar kan det vara bra att skicka ut save the date kort. På så sätt kan ni se till att alla tar med ert bröllop i planering av sommarens semester och har möjlighet att boka boende om ni ska gifta er på annan ort. Ni behöver inte ange all information rörande bröllopet, ort och datum fungerar utmärkt. Har ni en hemsida där ni samlar information kan ni ange adressen till den, annars skickar ni ut mer information med den riktiga inbjudningen senare under våren. Save the date behöver inte heller vara ett riktigt kort om ni vill spara in några kronor på porto och att trycka riktiga kort, skicka ut via mejl eller sociala medier. Se bara till att ni bara skickar till dom som faktiskt är bjudna och inte till alla era följare på instagram.

 

 

 

Annonser